Het Huis

Vakantiehuis Le Bez heeft twee verdiepingen en een opslagkelder.

Op de begane grond komt u binnen in de open keuken met oven, wasmachine, afwasmachine, broodrooster en nespresso machine

huis 3

detail keukenkast

detail kookboeken

Op de begane grond loopt de open keuken over in een woonkamer, met een raam dat uitzicht biedt op het dal.

huis 5 detail open haard

In de woonkamer brengt een trap je naar de bovenverdieping, met twee slaapkamers.

7 8

huis 8 huis 11

De grootste slaapkamer heeft een groot tweepersoonsbed. De toegang tot de kleinste slaapkamer (boven de keuken) loopt via de grotere slaapkamer. Een goede plek voor eventuele kinderen, dus. In de driehoek boven de kast is nu een raam geplaatst.

Vanuit de keuken is het bijgebouwtje toegankelijk, waar zich wc en douche bevinden. Ook via de keuken kan je via een open deur naar het terras, pal zuid gelegen met het mooie uitzicht.

huis 15huis 12

Aan dat terras grenst ook een bijgebouw, dat wij wel De Stal noemen. Er ligt een prachtig nieuw dak op, de begane grond is van een houten vloer voorzien, net als de mezzanine. In dit gebouw kan ook prima geslapen worden, als het comfort van ‘kamperen’ acceptabel is. Het gebouw is waterdicht, maar niet volledig winddicht. Vooral in de zomer is dit een prima slaapplek.
IMG_2423

Ontbijt in de ochtendzon kan op de cour, aan de kant van de ingang van het huis. ’s Middags is het goed toeven op het terras, dat verschillende niveau’s heeft en in totaal zo’n 200 vierkante meter groot is.

 Huis 2 huis 1a

 

Huis 1